Pokaż menu

PL / EN

+48 22 851 23 23 Zarezerwuj stolik Kontakt

Letnie menu:

  • Zupa Kowboja

    • Esencjonalny bulion z kawałkami wołowiny, szparagami, czosnkiem, papryką ancho i wędzonym serem kozim18,-
  • Quesadilla z pastrami i szparagami

    • Dwie tortille pszenne wypełnione pastrami, szparagami, serem pleśniowym i marynowanym jalapeno. Zapieczone i podane z salsą ranczera19,-
  • Asparagus con queso

    • Szparagi zapieczone z sosem śmietanowym i serem pleśniowym. Wykończone Grana Pasano i chrustem kukurydzianym19,-
  • Pierożki filo ze szparagami

    • Ciasto filo wypełnione szparagami, serkiem kremowym i serem pleśniowym. Podane z salsą mango19,-
  • Wędzony mostek wołowy

    • Podany na szparagach z pieczonymi ziemniaczkami ziołowymi i salsą jalapeno46,-
  • Grillowana dorada

    • Podawana na szparagach z salsą jalapeno, salsą ranchera, salsą mango i guacamole52,-
  • Chocolate Chip Cookie

    • Trzy ciastka czekoladowe z musem mango i lodami waniliowymi21,-